top of page
Search

Biciklijada Biciklom do zdravlja 2021

Updated: Sep 24, 2021

Prošli vikend smo sudjelovali kao partneri u organizaciji obiteljske biciklijade "Biciklom do zdravlja". Naš servis bio je na raspolaganju svim sudionicima.


Ova biciklijada dio je nacionalnog programa naziva „Biciklom do zdravlja namijenjenog svim građanima RH, koji je zamišljen, prvenstveno, kao javnozdravstvena akcija s ciljem promoviranja bicikliranja kao zdravoga načina života i uključivanja bicikla u svakodnevni život građana/pacijenta.

Program je planiran kroz nekoliko zasebnih događaja u 2021. i 2022. koji su krenuli iz Zagreba i Svete Nedelje te bi se u istom sadržaju i programu nastavili i u drugim gradovima i mjestima diljem Hrvatske.

Pri tom se poglavito stavlja naglasak na inicijativu organiziranja stalnih zdravstvenih centara po zdravstvenim ustanovama, koji bi organizirano i u kontinuitetu sa stručnjacima različitih profila (liječnik opće obiteljske medicine, fizioterapeuti, kineziolog, itd..) organizirali i provodili zdravstvene aktivnosti u cilju prevencije i promocije aktivnog načina života (hodanja, trčanja itd..i bicikliranja kao alternativnog i poželjnog terapijskog sredstva).
21 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page