top of page
A7302087.jpg

Za nas bicikl nije samo prijevozno sredstvo nego puno više od toga za nas to je način života. Dukha bikes su svoju inspiraciju našli u Dukha plemenu, plemenu jahača sobova koji žive na sjeveru Mongolije. Oni su nomadi i njihov način života, odnos prema prirodi te sobovi koji u njihovom životu imaju posebnu ulogu nama su poslužili kao inspiracija. Takav način života i odnosa prema prirodi može se zadržati i u modernom svijetu, a naši sobovi su naši bicikli.
Za nas ne postoje modeli i sezone, mi radimo bicikl potpuno prilagođen vama.  Svaka rama se radi po mjerama i željama budućeg vlasnika, a ako vam treba pomoć pri odabiru mi smo uvijek tu da vam pomognemo.
Rama je ono što je ključno za svaki bicikl i kvaliteta nam je na prvom mjestu tako da se sve naše rame proizvode isključivo od čeličnih cijevi Columbus 25CrMo4.
Kod nas ćete moći kupiti kompletan bicikl  ali mi ćemo Vas uvijek poticati da ne bacate dijelove sa svog starog bicikla koji su ispravni i koji vam odgovaraju. Mi ćemo ih iskoristiti za vaš  Dukha bajk. Ovakav odnos prema prirodi i očuvanju našeg planeta su sastavni dio naše filozofije kao i poticanje održive ekonomije.
Zato napravite svog čeličnog soba i postanite član DUKHA BAJK PLEMENA

Dukha Bikes d.o.o. Ulica Mije Krešića 32, Zagreb, Hrvatska

OIB 63966060620, PDV ID HR63966060620

Erste Bank d.d. IBAN HR8224020061101011699

Društvo je upisano u registar trgovačkog suda u Zagrebu, MBS: 081352123.

Temeljni kapital društva iznosi 20.000,00 kn

Direktor i član uprave je Ivor Vobner, zastupa društvo pojedinačno i samostalno.

 

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija"

bottom of page